Πολιτική

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για τη Δράμα

Τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ για τη Δράμα παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης στο πλαίσιο ομιλίας του, σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για την ΠΕ Δράμας, που είναι:

Βοζίκης Γιάννης: 32 χρονών, κάτοικος Δράμας, αυτοαπασχολούμενος, μεταφραστής. Σπουδαστής στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Διετέλεσε Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων ν. Δράμας από το 2014 ως το 2017.

Μάλλη Μαρία: 56 χρονών, δασκάλα, κάτοικος Δράμας. Για πολλά χρόνια εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας. Διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. Δράμας της ΑΔΕΔΥ. Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Δράμας και μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.

Μήτρου Γιώργος: 49 χρονών, κάτοικος Ξηροποτάμου. Αυτοαπασχολούμενος. Απόφοιτος ΤΕΙ Τεχνολόγων Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής. Υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ από το 2007. Δύο φορές εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Παπαδόπουλος Γιάννης: 46 χρονών, κάτοικος Δράμας. Εργαζόμενος στην Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Πτυχιούχος Θερμοϋδραυλικός και Μηχανικός Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. Δράμας και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΝΤ Δράμας της ΑΔΕΔΥ.

Τσιμπλίδου Ελισσάβετ (Λίζα): 32 χρονών, κάτοικος Δράμας με καταγωγή από το Περιθώρι. Ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της Υγείας, απόφοιτη του Τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) Λάρισας. Οργανωτική Γραμματέας στο ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Δράμας (ΟΓΕ).