Κοινωνία

Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου: κάθε χρόνο, αγώνας προς τιμήν του αδικοχαμένου δρομέα

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου για το περιστατικό της απώλειας ζωής του 55χρονου Καβαλιώτη δρομέα Σαμαρά Στέλιου, το οποίο συνέβη τη νύχτα 20/21 Αυγ 2022, στο Φαλακρό.

Ο Σύλλογος αφού εκφράζει τα συλληπητήρια του προς την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου δρομέα, δεσμεύεται ότι, κάθε χρόνο θα διεξάγει το μεγαλύτερο του αγώνα, ο οποίος θα φέρει την επωνυμία του, προς τιμήν του και προς υποστήριξη της οικογένειας του.

Το Δελτίο Τύπου

Τα λόγια την δύσκολη αυτή στιγμή, του τραγικού και άδικου χαμού του αγαπητού μας Στέλιου, δεν μπορούν να περιγράψουν την αληθινή λύπη των ανθρώπων του Ορειβατικού Συλλόγου Νευροκοπίου.

Ο Στέλιος Σαμαράς σεβόταν πραγματικά την φύση και το περιβάλλον και το αποδείκνυε καθημερινά με την τιμή και την εργατικότητα του.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε στην διοργάνωση του αγώνα, όπου συνέβη το ατυχές αυτό περισταστικό της απώλειας του αγαπητού μας φίλου, εκφράζουμε με τον πιο θερμό τρόπο τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

Δεσμευόμαστε δε, ότι, κάθε χρόνο θα διεξάγουμε το μεγαλύτερο μας αγώνα, ο οποίος θα φέρει την επωνυμία του, προς τιμήν του και προς υποστήριξη της οικογένειας του.

Όσο αφορά τον τραυματία και νοσηλεύομενο ορειβάτη κ. Εφραιμίδη Χαράλαμπο, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του, καθώς γρήγορη ανάρρωση και στην κ. Δέσποινα Γαβριηλίδου.

Θα ήταν παράλειψή μας, να μην εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον ορειβάτη κ. Σπύρο Λυκούδη, ο οποίος με τη στάση αλτρουισμού την οποία επέδειξε και σε συνθήκες υποθερμίας παρέμεινε στο σημείο του συμβάντος παρέχοντας κάθε βοήθεια στον τραυματία μέχρι την άφιξη των σωστικών συνεργείων.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εθελοντές και όλα τα διασωστικά συνεργεία για την συνδρομή τους.