Sports

Ο Δραμινός πρωταθλητής του στίβου Κώστας Δουβαλίδης στον ALPHA NEWS 95,5

Την διάθεση του να προσφέρει χαρά σε όλο τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό εξέφρασε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 και τον Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, ο Δραμινός πρωταθλητής του στίβου Κώστας Δουβαλίδης.

Ο αθλητής που έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις σε όλη την Ελλάδα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έφτασε σε αυτό το σημείο – να αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις – βήμα – βήμα, με επιμονή και υπομονή, μαζί με τον προπονητή του.

«Χαραγμένη μου έμεινε η στιγμή της εισόδου μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου»

«Δεν περίμενα να φτάσω στο επίπεδο που είμαι σήμερα όταν ξεκίνησα τον αθλητισμό. Όταν ένας αθλητής ξεκινάει την ενασχόληση του με τον αθλητισμό δεν γνωρίζει που μπορεί να φτάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δραμινός αθλητής και σημείωσε: «χαραγμένη στιγμή, μου έμεινε η είσοδος στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2008 στο Πεκίνο με 90.000 κόσμο στις κερκίδες. Όπως επίσης θα μου μείνει η 1η θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες το 2007 στην κατηγορία Νέων Ανδρών όπου κέρδισα το χρυσό μετάλλιο».

Οι τρεις μεγάλοι στόχοι για την φετινή χρονιά

-Ποίους στόχους έχεις θέσει για την φετινή χρονιά;

-Τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Επίσης, το καλοκαίρι, στους αγώνες ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  ανδρών-γυναικών στην Γαλλία είναι οι τρείς μεγάλοι στόχοι που έχω θέσει μαζί με τον προπονητή μου.

 Σημαντικός ο ρόλος της οικογένειας

-Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας στην πορεία σας;

Σίγουρα ο ρόλος της οικογένειας είναι σημαντικός. Να στηρίζουν  αυτό που κάνεις και να χαίρονται μαζί σου.

Επιμονή και υπομονή, για όσους ασχοληθούν με τον αθλητισμό

-Ποια είναι η συμβουλή που δίνεις σε έναν νέο που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό;

Θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, αλλά όταν αρχίσουν να κάνουν αθλητισμό  θα μάθουν πολλά πράγματα και θα ζήσουν πολλές όμορφες στιγμές. Πρέπει όμως να έχουν επιμονή και υπομονή.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Κώστα Δουβαλίδη:

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

ALPHA NEWS 95,5