Πολιτική

Ο Κ. Μπλούχος στον ALPHA NEWS 95,5 για covid 19 και νομοσχέδιο Υπ. Παιδείας

Την αναγκαιότητα συνέχισης της πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας έναντι της covid 19 από όλους μας και τον καθένα προσωπικά, επέστησε ο βουλευτής Ν.Δ. Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5.

Αναφερόμενος στο μεγάλο θέμα της πανδημίας, ο κ. βουλευτής έκρινε ότι από την πλευρά της κυβέρνησης και σε αγαστή συνεργασία με την αρμόδια επιτροπή των επιστημόνων,  λαμβάνεται κάθε αναγκαίο μέτρο στην κατεύθυνση προστασίας της υγείας των πολιτών και βοήθειας της οικονομίας της χώρας, η οποία δοκιμάζεται το διάστημα αυτό.

Όσο δε για το εμβολιαστικό πρόγραμμα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι προχωρά οργανωμένα και συστηματικά  αλλά όμως υπάρχουν παράγοντες( που δεν σχετίζονται με την Ελληνική κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία) οι οποίοι επηρεάζουν τις εξελίξεις.

Ο κ. Μπλούχος αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας το οποίο – όπως σημείωσε – αποσκοπεί στη συνολική αναβάθμιση των σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και στη βελτίωση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος.

Όσο δε για το μεγάλο ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας τόνισε ότι επιβάλλεται λόγω αντικειμενικής ανάγκης.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Ν.Δ. Δράμας στον ALPHA NEWS 95,5: