Πολιτική

Ο Νίκος Παπανδρέου στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, υποψήφιος ευρωβουλευτής και σε αυτές τις εκλογές, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις εξέφρασε την ελπίδα να μην ξεφύγει η συζήτηση κατά την προεκλογική περίοδο στην σκανδαλολογία αλλά να εστιαστεί στα πραγματικά και πολύ μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές μας κοινωνίες αλλά και την Ευρώπη γενικότερα.

NOVARTIS: ένα ακόμη τέχνασμα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS θεώρησε ότι η εμπλοκή του Ανδρέα Λοβέρδου πιθανώς να είναι ένα ακόμη τέχνασμα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην κατεύθυνση μείωσης της δυναμικής που εμφανίζει το ΚΙΝΑΛ. Ξεκαθάρισε όμως ότι ” αν υπάρχει κάτι, προφανώς και πρέπει να προχωρήσει η διερεύνηση του”

“Ίσως δούμε αρκετή σκανδαλολογία σε αυτές τις εκλογές. Δυστυχώς δεν βοηθά όμως. Δεν αφορούν τα θέματα αυτά τους νέους ανθρώπους. Οι νέοι ενδιαφέρονται για άλλα ζητήματα, για την ανεργία, την κλιματική αλλαγή”.

“Ποια Ευρώπη θέλουμε στο μέλλον”

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως πρέπει η συζήτηση και ο διάλογος κατά την προεκλογική περίοδο να εστιαστεί στο “ποια Ευρώπη θέλουμε στο μέλλον”.

“Η Ευρώπη έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο. Χρειάζεται ένα μείγμα πολιτικών αποφάσεων και οικονομικών προτάσεων για να επανέλθει”.

Όσο δε για μια παλιότερη δήλωση του, ότι στοίχημα του ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες ευρωεκλογές είναι να εκλέξει τρεις ευρωβουλευτές, ο κ. Παπανδρέου απάντησε λέγοντας πως αυτός ο στόχος είναι το μάξιμουμ, είναι το ψηλότερο σημείο στο οποίο μπαίνει ο πήχης και αν γίνει πραγματικότητα θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για το ΚΙΝΑΛ.

Ακούστε τη συνέντευξη του Νίκου Παπανδρέου στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/1ScEROYtp4s

ALPHA NEWS 95,5