Sports

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας 2-2

Η Δόξα, παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, για την 22η αγωνιστική της Football League.

Οι «μαυραετοί» κατάφεραν, παρά το γεγονός ότι αγωνίζοταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 15ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Δούμτσιου, να ελέγξουν απόλυτα το παιχνίδι.

Ειδικά η αμυντική τους λειτουργία, ήταν άξια συγχαρητηρίων καθώς ελάχιστες φορές έδωσαν τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή να απειλήσει.

 

Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Δούμτσιος (9’), Λεμονής (61’) και για τους γηπεδούχος ο Ελευθεριάδης (6’, 91’).

Οι «μαυραετοί» την ερχόμενη Κυριακή υποδέχονται στη Δράμα, τον 2ο στη βαθμολογία Απόλλων Λάρισας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης (45′ Πέτριτς), Πολίμος, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαυριάς (55′ Κόβασετς), Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Κολ (64′ Μωραϊτης), Μπαστακός, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός):  Μένκα, Ρεβυθόπουλος (67′ Κρητικός, 93′ Σαμπανίδης), Σιώπης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Λεμονής, Μάρτινς (89′ Αυγενικού), Μπαϊκαρά, Δούμτσιος

 

Δημήτρης Σπανός

«Αρχικά, χαίρομαι που είμαι εδώ, σε ένα τόσο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Παρόλα αυτά είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τα μέγιστα από αυτόν τον αγώνα. Πιεστήκαμε πολύ από την Παναχαΐκή, αλλά σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω.

Τελικά όμως στο 92’ χάσαμε τα πάντα.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο στην διαιτησία, παρά μόνο στα αποτελέσματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα.

Επίσης να πω πολλά συγχαρητήρια στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και στους παίκτες του.

Και τέλος να πω ότι είμαστε σίγουροι όλοι, ότι η Δόξα Δράμας θα τα καταφέρει στο τέλος».