Χωρίς κατηγορία

Πλήθος Δραμινών στα εγκαίνια και την κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου

Πλήθος Δραμινών πολιτών συγκεντρώθηκαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στα εγκαίνια και την κεντρική ομιλία  του υποψηφίου Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου.

Στην ομιλία του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσίασε το σχέδιο του για τη Δράμα, καθώς και τους θεμελιώδεις άξονες της πολιτικής που θα εφαρμόσει ο Δήμος Δράμας από την 1η Ιανουαρίου του 2024 στην περίπτωση που εκλεγεί η παράταξη του, Δημοτική Αρχή.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας σε παρεμβάσεις σε εμβληματικά σημεία της πόλης, όπως η Αγία Βαρβάρα και ο Κορύλοβος, καθώς και σε ισχυρά τοπόσημα, όπως ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία, η Καπναποθήκη της οδού Περδίκκα, το Παλιό Ρολόι, το κτίριο της παλιάς Ασφάλειας και η πλατεία Χοενλώε, αλλά και σε έργα άμεσης ανάγκης τα οποία θα αλλάξουν την καθημερινότητα των δημοτών, όπως η δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης, η επέκταση και αναβάθμιση των πεζοδρομίων, η δημιουργία κυκλικών κόμβων και η ασφαλτόστρωση των δρόμων της πόλης.

Επίσης, ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε τις προτάσεις του για την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της ανατολικής εισόδου της πόλης, την αξιοποίηση του ΚΙΧΝΕ, καθώς και την αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων και ακινήτων με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά.

Σημαντικές ήταν οι αναφορές του επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Δραμινών, με εφαρμογή ενός νέου σχεδίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, την εκπόνηση νέας κυκλοφοριακής μελέτης για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος, την καθολική τοποθέτηση φωτισμού Led, τη δημιουργία φωτοβολταϊκών πάρκων και τη δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Ακόμη, ο κ. Παπαδόπουλος στάθηκε σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, τα οποία αναδείχθηκαν με τραγικό τρόπο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ παρουσίασε την ενδεδειγμένη λύση για το θέμα της Λαϊκής Αγοράς που ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους.

Όπως επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, «μοναδικό μας μέλημα, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων, να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο Δήμο, φιλικό για τον κάθε δημότη και για τους επισκέπτες του.

Ο κ. Παπαδόπουλος, εμφανώς συγκινημένος από τη συγκλονιστική συμμετοχή των συνδημοτών του στην εκδήλωση, κάλεσε τις Δραμινές και τους Δραμινούς να σκεφτούν σε ποιον θα εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου, καλώντας τους να επιλέξουν με τη λογική, με την καρδιά και με το βλέμμα στο μέλλον του τόπου.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος «και από την πρώτη Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο», καθώς είναι λανθασμένη η προσέγγιση ότι στην κάλπη της 8 ης Οκτωβρίου επιλέγονται μόνο οι υποψήφιοι σύμβουλοι.

Για αυτό και ζήτησε να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές, λόγω υποχρέωσης ή συμπόνιας. «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου πάμε για την μεγάλη νίκη. Με την δύναμη που μας δίνετε εσείς μαζί πάμε τη Δράμα μπροστά! Προχωράμε μαζί! Αλλάζουμε την πόλη μαζί! Ψηφίζουμε για τη Δράμα του μέλλοντος! Για τη Δράμα που μας αξίζει!», ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση για τη Δράμα», καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες.

Μετά την ομιλία του υπ. Δημάρχου Δράμας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της παράταξης.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε και τους 198 συνυποψήφιους του για τη συμμετοχή τους και κυρίως για την ισχυρή βούλησή τους, ώστε η επανεκκίνηση για τη Δράμα να γίνει πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία του κ. Παπαδόπουλου, τελέστηκε ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου, ο οποίος είχε αναβληθεί, καθώς η παράταξη «Επανεκκίνηση για τη Δράμα» επέλεξε τον δρόμο της αλληλεγγύης με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης