Υγεία

Προκήρυξη 7 νέων θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Δράμας

Όπως  ανακοινώθηκε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας, στις 8 Μαρτίου εκδόθηκε από την 4η ΥΠΕ, προκήρυξη για την πρόσληψη 7 ιατρών, προκειμένου να καλυφθούν συγκεκριμένες θέσεις.

Οι θέσεις αυτές αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες:

Επιμελητή Β΄, Μαιευτικής και Γυναικολογίας για το Μαιευτικό Γυναικολογικό Τμήμα.

Διευθυντή, Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής, για το Βιοπαθολογικό Τμήμα.

Επιμελητή Β΄, Παιδιατρικής για το Παιδιατρικό Τμήμα.

Επιμελητή Α΄ Καρδιολογίας για το Καρδιολογικό Τμήμα.

Επιμελητή Β΄ Χειρουργικής, για το Χειρουργικό Τμήμα.

Διευθυντή, Εσωτερικής Παθολογίας, για το Παθολογικό Τμήμα.

Επιμελητή Β΄, Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Χειρουργικής για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σε ανακοίνωσή της, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κα. Καρατζόγλου, εκφράζει την ικανοποίησή της για την προκήρυξη και ευχαριστεί «για την αγαστή συνεργασία την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης , τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Τσαλικάκη Δημήτριο για την επιμονή και την υπομονή του, καθώς και την ηγεσία του Υπουργείο Υγείας,  τον υπουργό Θάνο Πλεύρη και την αναπληρώτρια κα Μίνα Γκάγκα και τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Μπλούχο Κωνσταντίνο για την θετική εξέλιξη, που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Νομού Δράμας».

Κωνσταντίνος Μπλούχος: συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην υπηρεσία του Δραμινου πολίτη

Σε ανάρτηση του ο βουλευτής Δράμας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπλούχος αναφέρει μεταξύ άλλων: Με καλή πίστη και ζεστή καρδιά συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην υπηρεσία του Δραμινου πολίτη.

Ευχαριστώ πολύ τον υπουργό κ. Θάνο Πλεύρη, την αν. Υπουργό Κα Μίνα Γκάγκα, τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτριο Τσαλικάκη και την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κα Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου, για την αγαστή συνεργασία μας.

Το αγαθό της δημόσιας υγείας δεν είναι κάτι στάσιμο. Είναι δυναμικό και εξελισσόμενο. Και δεν σταματούμε, ούτε θριαμβολογούμε. Μονάχα το υπηρετούμε.