Life

Πρώτη δύναμη σε Καβάλα -Δράμα η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών με 36,94% – Πρώτοι σε Δράμα οι “Μηχανικοί Δράμας”

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών αναδείχτηκε πρώτη παράταξη στις εκλογές των μηχανικών της προηγούμενης Κυριακής  σε Καβάλα και Δράμα, με ποσοστό 36,94% και 17 έδρες επί συνόλου 45.

Δεύτερη ήρθε η παράταξη “Μηχανικοί Δράμας” με ποσοστό 29% και 13 έδρες, τρίτη η “Ορμή” με ποσοστό 23,94% και 11 έδρες, τέταρτη η “Πανεπιστημονική” με ποσοστό 4,10% και 2 έδρες, πέμπτη η “Συμμαχία” με 3,42% και μία έδρα και έκτη η “Δύναμη” με 2,60% και μία έδρα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως στάλθηκαν στα ΜΜΕ από την πλειοψηφούσα παράταξη Δ.Κ.Μ.

Ο νομός Δράμας θα εκπροσωπηθεί στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας με 17 συνολικά συμβούλους.

Δεκατρείς(13) από την παράταξη “Μηχανικοί Δράμας” που αναδείχτηκαν πρώτη δύναμη στο νομό Δράμας όπου και εξέλεξαν το σύνολο των εδρών τους και τέσσερις(4) από την πρώτη Δ.Κ.Μ.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” Παυλίδης Απόστολος

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης Δ.Κ.Μ. Απόστολος Παυλίδης, εστίασε στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων  με στόχο την διευθέτηση  των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Όπως ανέφερε, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, θα αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός σχήματος που θα βασίζεται στην συνεργασία των παρατάξεων και όχι σε κριτήρια που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο του επαγγέλματος τους.