Sports

Πρώτη νίκη για τη Δόξα Δράμας, κέρδισε 3-2 την Ιεράπετρα

Βροχή τα γκολ στην Ιεράπετρα.

Πέντε σημειώθηκαν στην αναμέτρηση του ΟΦΙ με τη Δόξα Δράμας, η οποία πέτυχε την πρώτη νίκη (3-2) στο πρωτάθλημα.

 Μόλις στο 3ο λεπτό οι Μαυραετοί αιφνιδίασαν την Κρητική ομάδα κι άνοιξαν το σκορ (0-1). Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων. Οι αμυνόμενοι απομάκρυναν και η Δόξα βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση. Ο Μαυρίας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και απέναντι στον Παπαδόπουλο άνοιξε το σκορ. Ήταν το πρώτο φετινό γκολ της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα.

Σχετικά νωρίς, στο 21ο λεπτό, σημειώθηκε και το δεύτερο γκολ της Δόξας. Ο Βάντερσον πέρασε τον Παπαδόπουλο και με πλασέ σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα της Δραμινής ομάδας (0-2).

Η είσοδος του Χατζηπιρπιρίδη στο παιχνίδι στο 28ο λεπτό έδωσε ώθηση στον ΟΦΙ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ο δημιουργός και ο Λεμονής με τρομερό διαγώνιο σουτ μείωσε σε 1-2 στο 32′ και ξαναέβαλε την Κρητική ομάδα στο παιχνίδι.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για τη Δόξα. Στο 51ο λεπτό ο Αγγελόπουλος πέρασε τους αμυνομένους της Κρητικής ομάδας και με πλασέ ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων την ομάδα της Δράμας (1-3).

Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 66ο λεπτό.

 

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)

Παρατηρητής: Λιανός (Βοιωτίας)

 

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Μασουέρο (46′ λ.τρ. Καπίας), Σμίλτος, Καψάλης (28′ Χατζηπιρπιρίδης), Ζήσης (57′ Κούστα), Λεμονής, Αρναούτογλου (67′ Φουάσης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (57′ Τεγούσης), Ντάλα Κόστα.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μαρινάκης (90′ Παπαϊωάννου), Μαυρίας (90′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Αγιώτης, Βουγιακλίγια (72′ Σαμπανίδης), Μπολάκης, Μενσά (72′ Πινδώνης), Αγγελόπουλος, Βάντερσον (78′ Σπυρόπουλος).