Life

Πρώτη φορά τέτοια Λαϊκή Αγορά στη Δράμα!

Μόνο διατροφικά προϊόντα του πρωτογενούς τομέα είχαν σήμερα οι λιγοστοί πάγκοι της Λαϊκής Αγοράς Δράμας μετά τα μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Λίγοι ήταν και οι καταναλωτές οι οποίοι άφησαν το σπίτι τους για να την επισκεφτούν.

Νωρίς το πρωί άνδρες της Δημοτικής και Ελληνικής αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους για την σωστή τήρηση των μέτρων ενώ στη συνέχεια βρίσκονταν εκεί προκειμένου να ελέγχουν την ροή του κόσμου στον κεντρικό δρόμο της Λαϊκής Αγοράς, αν και δεν χρειάστηκε λόγω της – έτσι ή άλλως –  υποτονικής κίνησης.

Δήμαρχος Δράμας: “Θα έρθει σύντομα όμως η στιγμή, που θα απολαύσουμε τις καθιερωμένες μας συνήθειες”

“Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα και όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε” ανέφερε σε δηλώσεις του στον ALPHA NEWS 95,5 ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τη Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων, αλλά και όλους τους εκθέτες, που ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου σημείωσε: “Θα έρθει σύντομα όμως η στιγμή, που θα απολαύσουμε τις καθιερωμένες μας συνήθειες”.

ALPHA NEWS 95,5