Χωρίς κατηγορία

Πόλη και Ζωή: Η Παρουσίαση του προγράμματος(φωτό)

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Δράμας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξής ΠΟΛΗ+ΖΩΗ, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη.

Το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τον κ. Χαρακίδη και τους συνεργάτες του χωρίζεται σε 6 άξονες.

Όπως ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας είναι ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, πλήρως κοστολογημένο και βασισμένο στις ανάγκες των δημοτών.

1ος Άξονας

Η Δράμα που θέλουμε να ζούμε. Στόχος είναι να απολαμβάνουμε μια Δράμα καθαρή και όμορφη. Μια Δράμα που σέβεται τον πολίτη.

2ος Άξονας

Η Δράμα που ακούει και φροντίζει για τις ανάγκες των πολιτών. Στόχος να δημιουργήσουμε μια Δράμα κοινωνικά δίκαιη, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, με σεβασμό στα δικαιώματα όλων. Μια Δράμα που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

3ος Άξονας

Η Δράμα της δημιουργίας. Σχεδιάζουμε τον νέο Δήμο των Δραμινών που θα εστιάζει στο καινούργιο, στην πρόοδο και τη συνεχή αλλαγή. Στόχος να δημιουργήσουμε τη Δράμα του μέλλοντος, τη Δράμα της γνώσης και της καινοτομίας.

4ος Άξονας

Η Δράμα της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Στόχος να επενδύσουμε στη νέα γενιά και να κάνουμε τη Δράμα πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού. Γιατί η Δράμα έχει πλούσια ιστορία και παράδοση και αξιόλογους και  ιδιαίτερα δραστήριους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς.

5ος Άξονας

Νέο μοντέλο διοίκησης. Στόχος, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες να χτίσουμε, τη Δράμα του μέλλοντος, με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον Πολίτη, τον Δημότη.

6ος Άξονας

Η Δράμα της ανάπτυξης. Στόχος μια Δράμα σύγχρονη, φιλική, πρωτοπόρα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το πρόγραμμα της παράταξης Πόλη και Ζωή για την Δράμα, στον ιστότοπο της παράταξης https://www.poli-zoi.gr/programma/