Κοινωνία

Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά της Δράμας

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται η αγορά ενόψει Πάσχα ενώ σε ισχύ τέθηκε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Δράμας.

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 έως τις 15:00.

Το διευρυμένο ωράριο που θα ισχύσει έως το Μεγάλο Σάββατο θα βοηθήσει τους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους για τις πασχαλινές αγορές. Η εφετινή εορταστική κίνηση ξεκίνησε ικανοποιητικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του εμπορικού κόσμου που περιμένει να εξελιχθεί πολύ καλύτερα την Μεγάλη εβδομάδα και να “ζεσταθεί” με το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

“Είναι σύνηθες, η εορταστική αγορά να ”ζεσταίνεται” με την καταβολή του δώρου. Η αγορά, ευελπιστεί να απορροφήσει μεγάλο μέρος του δώρου του Πάσχα, υπολογίζοντας να ξεπεράσει τη συνήθη υποτονική κίνηση των τελευταίων ετών και να ξεπεράσει τον περυσινό πασχαλινό τζίρο ” αναφέρουν έμποροι και επιχειρηματίες.

Τα καταστήματα στη Δράμα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη θα είναι ανοικτά πρωί – απόγευμα(08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00)

Την Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στη μία το μεσημέρι(13:00) και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο το ωράριο είναι συνεχές(09:00 – 15:00)

Την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.