Πολιτική

Στην Δράμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ταξίδι «αστραπή» στη Δράμα ενδέχεται να πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός την ερχόμενη Πέμπτη, 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη του στην πόλη, με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της.

Θα παραστεί στην Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου, στην συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο πλαίσιο της επιμνημόσυνης δέησης στο άγαλμα της Ελευθερίας και θα αναχωρήσει αυθημερόν για Αθήνα.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να έχει συνάντηση με την τοπική περιφερειακή και δημοτική αρχή καθώς επίσης και με λοιπούς παραγωγικούς φορείς. Παράλληλα αναμένεται να περπατήσει στην πόλη, να μιλήσει με εμπόρους και λοιπούς καταστηματάρχες καθώς επίσης και με τους κατοίκους της περιοχής, όπως έπραξε άλλωστε και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Ιωάννινα.

Ο πρωθυπουργός, μπορεί να έχει διαψεύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές το φθινόπωρο, ωστόσο συνεχίζει κανονικά τις περιοδείες του στην περιφέρεια, παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει πλέον στο καλοκαίρι.

Η κίνηση του αυτή αποτελεί, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, μια πρωτοβουλία εκδήλωσης του προσωπικού ενδιαφέροντος του, για την έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής περιφέρειας.