Πολιτική

Στην Ελευθερούπολη ο Μητσοτάκης: Το δίλημμα είναι «σταθερότητα ή μπάχαλο»

“Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι μόνο μπροστά ή πίσω, είναι σταθερότητα ή μπάχαλο”, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε πολίτες της Ελευθερούπολης Καβάλας, και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι βρίσκεται σε “βέρτιγκο παλινωδιών”, ενώ για το σχέδιο “Δήμητρα”, επισήμανε ότι “αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, θα μπορούσε να ήταν γελοίο”.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε όσους αμφισβητούν τις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας: «Επειδή πολλά ακούω από κάποιους οι οποίοι τελευταία μέσα στον πανικό τους θέλουν να αμφισβητήσουν τις δημοσκοπήσεις, εγώ τους απαντώ: όπου κι αν πάω στην πατρίδα, δεν χρειάζεται να κάνω καμία δημοσκόπηση. Βλέπετε τον κόσμο, ο οποίος είναι σήμερα εδώ. Παντού ο κόσμος βγαίνει και προσέρχεται στις συγκεντρώσεις μας. Μας στηρίζει. Εσείς είστε η καλύτερη δημοσκόπηση και η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβητούν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει δυναμική μεγάλης νίκης σε αυτή την εκλογή».

Ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους νέους και τους κάλεσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου να επιλέξουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που εγγυάται, όπως επανέλαβε, καλύτερες δουλειές, σπίτια και προκοπή και όχι «εκείνους που ντρέπονται για το παρελθόν τους και δεν έχουν να πουν τίποτα για το μέλλον των νέων».

Για την περιφερειακή ενότητα της Καβάλας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πώς μόνο για αποζημιώσεις από ζημιές που υπέστησαν καλλιέργειες τους το τελευταίο διάστημα, δόθηκαν στην περιοχή περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ.

Τον πρωθυπουργό, στην πλατεία έξω από το Δημαρχείο, υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και κάτοικοι της Ελευθερούπολης.

Παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές από την Καβάλα και τη Δράμα.