Πολιτική

Στη Δράμα η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη

Επίσκεψη-αστραπή στη Δράμα πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής, η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη.

Η στενή συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ. συνοδευόμενη από τον χειρουργό του νοσοκομείου Δράμας και υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στις προηγούμενες εκλογές Μπλούχο Κωνσταντίνο, μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Δράμας και παρέστη στην αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για τον εορτασμό της σύναξης του οσίου Γεωργίου του νέου.

Στην σύντομη παραμονή της στη Δράμα, η κυρία Σπυράκη συνομίλησε ιδιαιτέρως με τον κ. Μπλούχο για θέματα που σχετίζονται με τις ερχόμενες ευρωεκλογές, στις οποίες η γνωστή δημοσιογράφος συμμετέχει εκ νέου ως υποψήφια και ενημερώθηκε από τον γιατρό για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη Δράμα.

Αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και την λιτάνευση της ιεράς λάρνακας του οσίου Γεωργίου του νέου, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. συνοδευόμενη από τον κ. Μπλούχο και στελέχη του κόμματος και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Γιώργο Παπαδόπουλο, Χρήστο Παπαθεοδώρου περπάτησαν στη Δράμα και συναντήθηκαν με στελέχη και φίλους της Ν.Δ. στο καφέ Αρχοντικό στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ALPHA NEWS 95,5