Ενδιαφέροντα

Στη Δράμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ Μάριος Τσάκας

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΔΑ)Μάριος Τσάκας επισκέφτηκε τη Δράμα την Πέμπτη, μαζί με κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας, με στόχο την ενημέρωση πολιτών και φορέων για τα μεγάλα έργα κατασκευής υποδομών διανομής φυσικού αερίου στην περιφέρεια μας.

Ο κ. Τσάκας μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο υπογραμμίζοντας ότι το έργο θα έχει πολλά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Θα συμβάλει στη μείωση του ενεργειακού κόστους για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης με τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας.

Σημείωσε δε ότι προτεραιότητά της επιχείρησης είναι το έργο να υλοποιηθεί με ασφάλεια και με τη λιγότερη όχληση των κατοίκων της πόλης.

Ο Μάριος Τσάκας(αριστερά) με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανο Γεωργιάδη

Τον κ. Τσάκα προλόγισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης ενώ αμέσως μετά, χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δράμας Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Στην εκδήλωση, στελέχη της ΔΕΔΑ προχώρησαν σε αναλυτική ενημέρωση για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες στη Δράμα.