Πολιτική

Στη Δράμα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Την πόλη της Δράμας επισκέφτηκε το Σάββατο 20 Απριλίου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν. Δ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας Όλγα Βασιλείου  και στελέχη της τοπικής Ν.Δ. στο πλαίσιο των επαφών που είχε στην πόλη, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων το Ογκολογικό Συνέδριο, την επετειακή εκδήλωση της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου Δράμας ενώ μίλησε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Ο κ. Εξαδάκτυλος με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας Όλγα Βασιλείου και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. Αλέξανδρο Γεωργιάδη
Ο κ. Εξαδάκτυλος στο βήμα του Δημοτικού Ωδείου, στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση για τα 60 χρόνια της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Δράμας

Στη συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 κάλεσε του πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας τη σημαντικότητα τους και αναφέρθηκε στον δικό του ρόλο στα κέντρα λήψης αποφάσεων των Βρυξελλών, στην περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του.

Ο κ. Εξαδάκτυλος φάνηκε ενημερωμένος για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δράμα στον χώρο της υγείας, τις ελλείψεις στο νοσοκομείου καθώς και το κύριο αίτημα της Δράμας, για δημιουργία ογκολογικής κλινικής. Έδωσε το λόγο και απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών, μετά το τέλος της ομιλίας του στο Δημαρχείο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου: