Πολιτισμός

Συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης στη Δράμα – Τα σημεία και οι ώρες συγκέντρωσης

Κάλεσμα στα Πρωτοβάθμια Σωματεία του νομού Δράμας για τη συγκέντρωση υλικών πρώτης ανάγκης στο χώρο του Νοσοκομείου Δράμας καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, απευθύνει το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Δράμας

Είδη και υλικά πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Θράκης, ζητάει με ανακοίνωσή της η Παμποντιακή Ομοσπονδία Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση για αίμα που χρειάζεται το Νοσοκομείο Κομοτηνής, για ασθενείς του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που φιλοξενούνται εκεί.

Το Σωματείο Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» οργανώνει τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που προσφέρει καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό στους πυροσβέστες, στους εθελοντές και στους πυρόπληκτους στον Έβρο.

Η συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας  θα γίνεται έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου  2023 στο ενημερωτικό σημείο του Σωματείου μας στο Public της Δράμας στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Παράλληλα, το Σωματείο  απευθύνει έκκληση για εθελοντική αιμοδοσία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα Γενικά Νοσοκομεία της Ξάνθης, της Κομοτηνής και της Καβάλας.