Πολιτική

Συνέντευξη του Α. Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5

Σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Project Δράμα 2020 Αλέξης Τσιαμπούσης αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε η παράταξη του, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας, για ακύρωση της Ονειρούπολης 2020-2021, ακύρωση όσων συμβάσεων δεν έχουν προχωρήσει από το Δήμο Δράμας και μεταφορά των χρημάτων σε νέο κωδικό για ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

“Οι παρατάξεις των Μαμσάκου και Χαρακίδη καταψήφισαν την πρότασή μας με την αιτιολογία ότι ούτως ή άλλως έχουν την πρόθεση να ενισχύσουν το Νοσοκομείο με άλλα χρήματα.

Το ανεξήγητο είναι ότι στην επιχειρηματολογία τους αναφέρθηκε ότι χρησιμοποίησαν “μόνο” 92.000€ περίπου από τα 173.000€ και δεν έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν τα υπόλοιπα.

Δεν γίνεται λοιπόν κατανοητό γιατί καταψήφισαν την πρότασή μας, που θα έδινε και ένα μήνυμα στην κοινωνία της Δράμας ότι το δημοτικό συμβούλιο αντιλαμβάνεται ότι αυτή τη στιγμή προέχει η στήριξη του Νοσοκομείου Δράμας” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Αλέξη Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5: