Υγεία

Σύσκεψη για την αποτροπή της εξαθλίωσης του νοσοκομείου Δράμας – Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σωματείων, Συλλογών και φορέων για το Νοσοκομείο Δράμας, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στις 18.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Όπως αναφέρεται σχετικά από τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας:

«Η διοίκηση  του συλλόγου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  με τον σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Δράμας ενημερώθηκε για τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο μας και την συνεχόμενη υποβάθμιση του!

Έχοντας αντιληφθεί την δραματική κατάσταση που επικρατεί ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας  καλεί όλους τούς συλλόγους της πόλης ( πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς, κτλ) να συστρατευτούν ώστε να ξεκινήσει μια δυναμική διεκδίκηση για την αποτροπή της περαιτέρω εξαθλίωσης του νοσοκομείο μας.

Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των συλλογών να έρθουν σε επικοινωνία με την γραμματεία του συλλόγου μας και να ενημερωθούν για την γενική συνέλευση  που θα ακολουθήσει  στην οποία θα συζητηθεί εκτενέστερα αυτό το θέμα και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Η βιωσιμότητα του νοσοκομείου μας αφορά όλους και σε αυτή την κοινή προσπάθεια οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε!!!»