Sports

Τέλος στα σενάρια μετακίνησης του Πανιώνιου στη Δράμα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο

Τη μετακίνηση του Πανιωνίου στη Δράμα, μετά τα σενάρια που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, διέψευσε ο μεγαλομέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, διευκρινίζει πως η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, ενώ ζήτησε επίσημα συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, «προκειμένου -εάν είναι διατεθειμένοι- να βρεθεί ο τρόπος να επιστρέψουν στην θέση τους, στο γήπεδο, στο πλευρό της ομάδας».

Η τοποθέτηση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου:

«Θα ήθελα με αυτήν την επίσημη δήλωση μου, να τελειώσουν άπαξ και δια παντός τα οποιαδήποτε σενάρια δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες περί εμπλοκής μου σε ενδεχόμενη μετακίνηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Δράμα, ώστε να ξεκινήσει όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020. Ταυτόχρονα, έχω την υποχρέωση να ενημερώσω τον κόσμο του Πανιωνίου για το τι ακριβώς συνέβη τους δύο τελευταίους μήνες στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Όπως πράγματι γράφτηκε, τις τελευταίες ημέρες ήμουν σε διαπραγμάτευση με επιχειρηματία με καταγωγή απο τη Δράμα, περί πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που κατέχω και πράγματι, η διαπραγμάτευση ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, πως καμία συμμετοχή δεν θα είχα ο ίδιος στην επόμενη ημέρα της ομάδας, είτε αυτή επρόκειτο να είναι στην Νέα Σμύρνη ή στη Δράμα ή οπουδήποτε αλλού.

Σε συνέχεια λοιπόν αυτών των δημοσιευμάτων, ήταν απόλυτα λογικές και αναμενόμενες οι αντιδράσεις που υπήρξαν από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου, επιφανείς Πανιώνιους, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους και οπαδούς του Πανιωνίου.

Οι αντιδράσεις αυτές, έδειξαν ότι υπάρχει ακόμα σφυγμός στην ομάδα και ότι έστω και την ύστατη στιγμή, μπροστά στο φάσμα της καταστροφής, υπάρχει η πιθανότητα να γίνει μια Πανιώνια συστράτευση για να βοηθήσει το τμήμα του μπάσκετ, που έχει προσφέρει χαρές, τίτλους και δυνατές συγκινήσεις κατά το παρελθόν στον κόσμο του Πανιωνίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ