Life

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο Δράμας

Συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Γιάννη Παπαδόπουλου

Την Πέμπτη  7 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Δράμας, όπως δήλωσε στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ως γνωστόν, ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε στην 30η Ιανουαρίου 2020, στην συνέχεια αναβλήθηκε για την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο εμβολιασμός μετατέθηκε για την 7η Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, είναι ενθαρρυντικό ότι πάνω από το 60% των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Δράμας έχει εκδηλώσει την πρόθεση να εμβολιαστεί ενώ τόνισε πως το νοσοκομείο είναι έτοιμο -τόσο σε επίπεδο χώρων, προσωπικού αλλά και ψυγείου για την αποθήκευση των εμβολίων- προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των εμβολιασμών στο προσωπικό.

Όσο δε για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με τους ασθενείς που νοσούν από covid 19 στο νοσοκομείο Δράμας, ανέφερε ότι την περίοδο που διανύουμε ο αριθμός των ασθενών είναι σαφώς πολύ μικρότερος σε σχέση με τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στις κλινικές, πριν από τις γιορτές.

Γιατροί και νοσηλευτές έχουν πάρει σημαντικές «ανάσες» αλλά όμως σημείωσε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε για να μην ξαναζήσουμε τις δύσκολες καταστάσεις της προηγούμενης περιόδου.

Ακούστε τη συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας Γιάννη Παπαδόπουλου στον ALPHA NEWS 95,5: