Πολιτική

Την παραίτηση Καλλινικίδη απο την ΔΕΚΠΟΤΑ ζητά ο Αλέξης Τσιαμπούσης και το Project

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρη Καλλινικίδη ζητά σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Δράμας η παράταξη Project Δράμα 2020 και ο επικεφαλής της Αλέξης Τσιαμπούσης, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Ο λόγος της κίνησης αυτής έχει να κάνει με ένα πρόσφατο συμβάν στην Ονειρούπολη καθώς και με την υπόθεση της διαδικασίας που ακολουθήθηκε σχετικά με την λήψη απόφασης περί μετατροπής της σύμβασης υπαλλήλου της ΔΕΚΠΟΤΑ.

Ο κ. Τσιαμπούσης ανέφερε πως πληροφορήθηκε από επαγγελματίες που συμμετέχουν στην Ονειρούπολη πως την προηγούμενη Παρασκευή τοποθετήθηκε ένα νέο σπιτάκι και μάλιστα ο συγκεκριμένος ιδιώτης που έχει ήδη και άλλο μέσα στην Ονειρούπολη έδωσε χορηγία προκειμένου να το επιτύχει αυτό.

Τίθενται ζητήματα νομικά και ηθικά

“Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για το ποιος έδωσε την άδεια, με ποιο τρόπο αποφασίστηκε” ανέφερε ο κ. Τσιαμπούσης και σημείωσε πως τίθενται ζητήματα νομικά και ηθικά.

Ο κανονισμός της Ονειρούπολης ρητά αναφέρει ότι δεν μπορεί να μπει στην Ονειρουπολη με κανένα άλλο τρόπο, κάποιος ιδιώτης, αν συμμετείχε στην κλήρωση. Όσο δε για το ηθικό ζήτημα ο κ. Τσιαμπούσης ανέφερε ότι ουσιαστικά με τέτοιες κινήσεις  καθίσταται άσκοπη η διαδικασία της κλήρωσης και δημιουργούνται θέματα μη υγιούς ανταγωνισμού.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Αλέξη Τσιαμπούση στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/lAW_wk26nbA

Καλλινικίδης: “Ο κ. Τσιαμπούσης είναι σε μόνιμη παράκρουση – Δεν πρόκειται για σπιτάκι αλλά για πάγκο πλανόδιου πωλητή”

Για έλλειψη σοβαρότητας κατήγγειλε τον κ. Τσιαμπούση ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ Λευτέρης Καλλινικίδης, στην απάντηση του, στο πλαίσιο τηλεφωνικής του συνέντευξης στον ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Καλλινικίδης είπε ότι δεν τοποθετήθηκε κανένα σπιτάκι στην Ονειρούπολη και πως αυτό για το οποίο μιλά ο κ. Τσιαμπούσης είναι ένας πάγκος και πως ο ιδιοκτήτης του είναι – ίσως –  ο μόνος που διαθέτει άδεια πλανόδιου πωλητή στην Ονειρούπολη.

Σημείωσε οτι δεν απαγορεύεται να έχει παράλληλα και σπιτάκι και δεν αρνήθηκε ότι ο συγκεκριμένο ιδιώτης πραγματοποίησε χορηγία.

“Ο κ. Τσιαμπούσης βρίσκεται σε μόνιμη παράκρουση από τότε που διαδόθηκε ότι η παράταξη “Δράμα Πρωταγωνίστρια¨  θα συνεργαστεί με τον κ. Μαμσάκο ” ανέφερε ο κ. Καλλινικίδης και κατηγόρησε τον κ. Τσιαμπούση πως έχει “ξεφύγει” και έχει περάσει κάθε όριο αμετροέπειας.

Όσο δε για την υπόθεση σχετική με την λήψη απόφασης περί μετατροπής της σύμβασης υπαλλήλου της ΔΕΚΠΟΤΑ, είπε πως όλα έγιναν νόμιμα και κατηγόρησε τον κ. Τσιαμπούση και την παράταξη Project Δράμα 2020  για υποκρισία και φαρισαϊσμό.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Λευτέρη Καλλινικίδη στον ALPHA NEWS 95,5

https://youtu.be/wmopbl58BJk

ALPHA NEWS 95,5