Πολιτική

Την παραίτηση του από την ΔΗΜΤΟ Δράμας κατέθεσε ο Περικλής Κωφίδης

Την παραίτηση του από μέλος της ΔΗΜΤΟ Δράμας  κατέθεσε ο Περικλής Κωφίδης. Με δημόσια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο fb  αφού αναφέρει ότι παραιτείται δηλώνει ότι η απόφαση του δεν είναι απόρροια θυμού ή αγανάκτησης, αλλά αξιοπρέπειας και εντιμότητας

«Αν η Νέα Δημοκρατία θεωρεί ότι είμαι βαρίδιο ευχαρίστως μπορώ και να αποχωρήσω αν θέλουν!!!Πάντα σεβόμουνα τον χώρο που υπηρέτησα και πάντα σεβόμουνα διαδικασίες και τον εκάστοτε Αρχηγό της!!!!» τονίζει χαρακτηριστικά.

Από τα σχόλια του, διαφαίνεται πως η απόφαση του προκλήθηκε από προσπάθεια παρέμβασης κάποιων στελεχών της παράταξης, στην δράση που ο ίδιος πρωτοστατεί και έχει να κάνει με τον εξωραϊσμό του Αγνώστου Στρατιώτη στην περιοχή της Νέας Κρώμνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον κ. Κωφίδη εξόργισε ένα τηλεφώνημα κομματικού παράγοντα, ο οποίος προσπάθησε να τον «νουθετήσει» σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας.

«Δεν πρόκειται για απόφαση θυμού ή αγανάκτησης, αλλά αξιοπρέπειας και εντιμότητας, κάτι που κάποιοι και συγκεκριμένα αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν  πολιτικά  μια ανθρώπινη και κοινωνική δράση, για το καλό της περιοχής μας. Και προσφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές γιατί απλά, είναι άνθρωποι κενού περιεχομένου και πολιτικά μίζεροι» αναφέρει ο κ. Κωφίδης σε ανάρτηση του.