Υγεία

Τρείς νέοι μόνιμοι γιατροί διορίστηκαν στο Νοσοκομείο Δράμας

Τρείς νέοι μόνιμοι γιατροί διορίστηκαν στο Νοσοκομείο Δράμας, αυξάνοντας σημαντικά την υγειονομική του δύναμη.

Μαζί με τους άλλους τέσσερις που είχαν διοριστεί τον Απρίλιο, ο αριθμός των γιατρών που διορίστηκαν στο νοσοκομείο εντός του τελευταίου διμήνου είναι συνολικά επτά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Δράμας, οι 3 νέοι μόνιμοι ιατροί που υπέγραψαν τις συμβάσεις τους είναι οι:

–Νικόλαος Κοσμίδης, ο οποίος διορίσθηκε σε κενή οργανική θέση ειδικευμένου ιατρού Αναισθησιολογίας, με  βαθμό Διευθυντή.

–Σούρτσε Γιόνους, ο οποίος διορίσθηκε σε κενή οργανική θέση ειδικευμένου ιατρού Χειρουργικής, με  βαθμό Επιμελητή Β΄.

–Ουζούνη Σοφία, η οποία διορίσθηκε σε κενή οργανική θέση ειδικευμένης ιατρού Ιατρικής Βιοπαθολογίας – Εργαστηριακής Ιατρικής, με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Σε δηλώσεις της, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κα Καρατζόγλου τονίζει μεταξύ άλλων:

«Η οικογένεια του νοσοκομείου μας αγκαλιάζει με μεγάλη χαρά τους διορισθέντες, άξιους συνεργάτες και υπηρέτες των αναγκών των συμπολιτών μας! Ευχόμαστε σε όλους  καλή σταδιοδρομία στο νοσοκομείο μας, καλή δύναμη, δημιουργικότητα και καλή τύχη.

Κωνσταντίνος Μπλούχος: Καρπίζουν οι προσπάθειες

Σε δήλωση του ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος αναφέρει:

Είναι μεγάλη η χαρά και διάχυτη η αισιοδοξία μας ότι το νοσοκομείο μας οδηγείται σταδιακά προς την επιθυμητή επάρκεια δυναμικού. Ασφαλώς δεν πρέπει επουδενί να υπάρξει εφησυχασμός στην μάχη της δημόσιας υγείας.

Όμως υπάρχει χαρά. Καρπίζουν οι προσπάθειες για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νομού μας.

Τούτη η κυβέρνηση, αυτά τα τρία πάρα πολύ δύσκολα –λόγω πανδημίας- χρόνια, κατάφερε και δίνει τον τόνο της φροντίδας σε κάθε αναγκεμένο συνάνθρωπο. Έμπρακτα. Χωρίς φανφάρες, χωρίς υπερβολές, χωρίς δικαιωματισμούς, υψωμένα πλακάτ και υψωμένες γροθιές.

Το έχω ξαναπεί σε άλλη ευκαιρία, το ξαναλέω κι εδώ: Ο δρόμος προς τον Παράδεισο, είναι σπαρμένος με μικρές μικρές προσπάθειες, που συντελούν στην ελάφρυνση του πόνου κάθε αναγκεμένου. Καλή συνέχεια σε όποιον και όποια αγαπά και εκδηλώνει ενεργά την αγάπη του/της, με πράξεις που λυτρώνουν… Κι ας μην φαίνονται με την πρώτη ματιά. Έτσι κι αλλιώς, τα θαύματα στην υγεία δεν τα βλέπεις. Τα ζεις».