Sports

Τ. Καραγιαννίδης: Κανένας κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τη Δόξα

Την διαβεβαίωση ότι η  Δόξα Δράμας δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών την φετινή χρονιά έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Τάσος Καραγιαννίδης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Τρείς(3) προσφυγές – 20.000 ευρώ

Ο κ. Καραγιαννίδης ανέφερε ότι η σημερινή διοίκηση παρέλαβε από την παρελθούσα διοίκηση, οκτώ (8) συνολικά προσφυγές ποδοσφαιριστών. Τις πέντε(5) κατάφερε να τις διευθετήσει συμβιβαστικά με τους παίχτες ενώ για τις τρεις (3) που δεν υπήρξε συμβιβασμός, εκδόθηκε η σχετικά ανακοίνωση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Αφορά σε ένα ποσό της τάξης των 20.000 ευρώ συνολικά, το οποίο θα καταβληθεί στους ποδοσφαιριστές την επόμενη σεζόν.

Ο κ. Καραγιαννίδης τόνισε ότι η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ, αλλά η ομάδα δεν κινδυνεύει με καμία μείωση βαθμών δεδομένου ότι η φετινή βαθμολογία έχει οριστικοποιηθεί.

Η μόνη σοβαρή πρόταση είναι των Ιρανών με εκπρόσωπο τους τον Αμανατίδη

Όσον αφορά την φημολογία περί πρότασης αγοράς της ΠΑΕ από τον επιχειρηματία κ. Λάλα, ο κ. Καραγιαννίδης σημείωσε οτι δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση και ότι γνωρίζει, το γνωρίζει από τα πηγαδάκια της πιάτσας και τα όσα γράφονται και ακούγονται στα ΜΜΕ.

“Η μόνη σοβαρή πρόταση που έχει γίνει επισήμως στην ΠΑΕ είναι αυτή των Ιρανών από το Ντουμπάι με εκπρόσωπο τους τον κ. Αμανατίδη. Καμία άλλη.

Μάλιστα, είμαστε σε συνεχείς επαφές και μας έχουν ειδοποιήσει πως θα βρίσκονται στη Δράμα σε 20 ημέρες προκειμένου να συζητήσουμε την πρόταση τους” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγιαννίδης.

Παρακάτω η συνέντευξη του κ. Τ. Καραγιαννίδη στον ALPHA NEWS 95,5: