Πολιτική

Υπηρεσιακό όχημα της ΠΕ Δράμας σε beach bar – Εξηγήσεις ζητά η Περιφερειακή Σύνθεση

Εξηγήσεις για τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε σταθμευμένο σε parking καλοκαιρινού beach bar της περιοχής «Αμμόλοφοι» της Καβάλας, υπηρεσιακό όχημα της ΠΕ Δράμας, ζητά η παράταξη Περιφερειακή Σύνθεση.

Η φωτογραφία του αυτοκινήτου δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα ergasia-press.gr και η περιφερειακή παράταξη με ανακοίνωση της με τίτλο «Κάποιοι από την Περιφέρεια ΑΜΘ ξεκίνησαν διακοπές με υπηρεσιακά οχήματα και συγκεκριμένα της ΠΕ Δράμας!» σημειώνει μεταξύ άλλων ότι πρέπει να δοθεί μία πειστική και τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα: Ποια υπηρεσιακή ανάγκη προέκυψε ημέρα Κυριακή εκτός ΠΕ Δράμας και συγκεκριμένα στο beach bar «Πεπόνι»;

Το δελτίο τύπου της παραταξης “Περιφερειακή Σύνθεση”

Σταθμευμένο σε parking καλοκαιρινού beach bar της περιοχής «Αμμόλοφοι» της Καβάλας, εντοπίστηκε υπηρεσιακό όχημα της ΠΕ Δράμας (με αρ. κυκλοφορίας ΚΗΥ 9449) την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022.

Προφανώς κάποιος ή κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το εν λόγω συμβάν και κυρίως να εξηγήσουν για ποιο λόγο βρέθηκε το όχημα εκεί και μάλιστα ημέρα Κυριακή.

Η παραθαλάσσια αναψυχή, προφανώς δεν αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη

Στην 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, η Περιφερειακή Σύνθεση είχε ψηφίσει θετικά σε θέμα σχετικά με την μετακίνηση υπηρεσιακών οχημάτων εκτός ΠΕ Δράμας ακόμη και εκτός εργάσιμων ημερών και ωρών, αλλά με την αυστηρή προϋπόθεση ότι αυτές οι μετακινήσεις θα γίνονται για υπηρεσιακούς λόγους και όχι για τη μετακίνηση Αντιπεριφερειαρχών ή αιρετών.

Επομένως πρέπει να δοθεί μία πειστική και τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα: Ποια υπηρεσιακή ανάγκη προέκυψε ημέρα Κυριακή εκτός ΠΕ Δράμας και συγκεκριμένα στο beach bar «Πεπόνι»;

Η παραθαλάσσια αναψυχή, προφανώς δεν αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη και ο εμπαιγμός των πολιτών περιποιεί ντροπή για κάθε αρμόδιο.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα ζητήσει απαντήσεις στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ προκειμένου να μάθουν όλοι και όλες πώς η Διοίκηση διαχειρίζεται τα χρήματά τους, αλλά και πόσο συνεπής είναι στην τήρηση των νόμων και των υποχρεώσεων της.

Όποιος θέλει να κάνει διακοπές, δεν θα τις κάνει εις βάρος των πολιτών

Όποιος θέλει να κάνει διακοπές καλά να κάνει και καλά να περάσει, αλλά δεν θα τις κάνει εις βάρος των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η Περιφερειακή Σύνθεση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κάνει πάρτι με τα λεφτά των πολιτών ούτε και βόλτες άνευ λόγου με υπηρεσιακά αυτοκίνητα!