Χωρίς κατηγορία

Υποψήφια στην περιφέρεια η Κ. Μποδούρογλου με τον Μέτιο – Αποχώρησε απο τον Μαμσάκο

Με ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η κα Κατερίνα Μποδούρογλου ανακοίνωσε επισήμως την κάθοδο της στις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη, ως υποψήφια με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» και τον Χρήστο Μέτιο.

Η κα Μποδούρογλου είχε ανακοινωθεί ως υποψήφια της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» του νυν Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου και προφανώς αποχώρησε.

Δεν υπήρξε ανακοίνωση μέχρι στιγμής από την παράταξη του κου Μαμσάκου για την εξέλιξη αυτή.

Η αποχώρηση της κας Μποδούρογλου από την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» αποτελεί αναμφισβήτητα σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία και το κύρος του κ. Μαμσάκου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μποδούρογλου

Είμαι η Κατερίνα Μποδούρογλου.

Στη Δράμα είναι οι ρίζες μου, εδώ έχω τις ομορφότερες παιδικές αναμνήσεις.

Ως ενεργός πολίτης, θέλω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο τόπος μας να γίνει εξωστρεφής, σύγχρονος, προσβάσιμος, βιώσιμος.

Ζητώ τη στήριξή σας ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου «Περιφερειακή Αναγέννηση»!

Για να πάμε τη Δράμα μπροστά, μαζί.

  • Για να αναβαθμίσουμε την Παιδεία. Για δημόσια σχολεία με σύγχρονες και προσβάσιμες εγκαταστάσεις, έμφαση στη βιωματική μάθηση, στον εθελοντισμό, στον αθλητισμό.
  • Για να στηρίξουμε την Ανάπτυξη, βιώσιμα και οργανωμένα. Για να δούμε τις τοπικές επιχειρήσεις να ανθίζουν και για να γίνει πραγματικότητα η επέκταση της οδικής μας συνδεσιμότητας με Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Βουλγαρία.
  • Για να ενισχύσουμε τον Βιώσιμο Τουρισμό, με σεβασμό στο περιβάλλον και τα πολύτιμα τοπόσημα της Περιφέρειάς μας.
  • Για να προάγουμε τον Πολιτισμό. Για να γίνουμε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Για να έχουν τα παιδιά μας ίσες ευκαιρίες στον πολιτισμό με τα παιδιά των αστικών κέντρων.
  • Για να προστατέψουμε τις Ευπαθείς Ομάδες. Με αναβάθμιση των δομών φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών. Για ίση μεταχείριση, προστασία δικαιωμάτων και προσβασιμότητα για όλους.