Πολιτική

Υποψήφιος για τη ΔΕΕΠ Δράμας ο Περικλής Κωφίδης

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6-7-2021 η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του μέλους της Νέας Δημοκρατίας Περικλή Κωφίδη, για τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Δράμας (ΔΕΕΠ Δράμας), παρουσία φίλων και υποστηρικτών του.

Όπως αναφέρει με σχετική του ανακοίνωση ο Περικλής Κωφίδης «Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ κ. Τάσος Χατζηγιάννης, η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κ. Αλίκη Τσιαμούρα, ο Καρδιολόγος κ. Βαγγέλης Ματζαλάρδας, η Δημοσιογράφος κ. Κική Χεριστανίδου, καθώς και φίλοι – υποστηρικτές της προσπάθειας του Περικλή Κωφίδη.

Τις ευχές τους για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας, αλλά και τη στήριξη τους εξέφρασαν με παρεμβάσεις τους ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Μπλούχος, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρώην βουλευτής ΝΔ κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο επικεφαλής  πόλη+Ζωή  Κυριάκος Χαρακιδης καθώς και πολλά επώνυμα στελέχη της ΝΔ, αλλά και ανώνυμη ψηφοφόροι του κόμματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καφέ «Αρχοντικό» του Γιάννη Τσακίρη στην Πλατεία Ελευθερίας, τον οποίο και ευχαριστεί ο κ. Κωφίδης για την άψογη οργάνωση του χώρου και τα πλούσια και γευστικά εδέσματα που προετοίμασε για την περίσταση.

Περικλής Κωφίδης: μόνο με παρουσίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά και καλύτερα!!!

Ο Περικλής Κωφίδης αφού ευχαρίστησε όλους για την ένθερμη ανταπόκριση τους, αναφέρθηκε στις αρχές, τις θέσεις και τις δεσμεύσεις του, απέναντι στη βάση του κόμματος, τους απλούς ψηφοφόρους, στους οποίους και απευθύνεται για την εκλογή του.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε σε ζεστό και φιλικό κλίμα, είχε διττό χαρακτήρα. Αφενός για να γίνει επίσημα πλέον γνωστή η πρόθεσή του για τη διεκδίκηση της ΔΕΕΠ Δράμας και αφετέρου για να γίνουν γνωστές οι αρχές και θέσεις του. Το πώς σκέφτεται να διοικήσει μαζί με τους εκλεγμένους συνεργάτες του, το δευτεροβάθμιο κομματικό όργανο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, σε επίπεδο Νομού, προκειμένου να αναδειχθεί περαιτέρω το έργο της κυβέρνησης.

Μετά την παρουσίαση έγινε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παραβρισκόμενων!!

Είμαστε εδώ … συνεχίζουμε γιατί μόνο με παρουσίες μπορούμε να πετύχουμε πολλά και καλύτερα!!!Σας ευχαριστώ όλους!!!!»