Ενδιαφέροντα

Φορτηγό έπεσε στη θάλασσα στα Λιμενάρια Θάσου

Το όχημα παρασύρθηκε από τα ρεύματα και τον αέρα και το… ρυμούλκησαν σκάφη μέχρι την προβλήτα, όπου και… «πλαγιοδέτησε» μέχρι να έρθει γερανός για να το ανελκύσει

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές στα Λιμενάρια της Θάσου, όταν ένα φορτηγό ψυγείο κατηφόρισε «ακυβέρνητο» τον πεζόδρομο και έπεσε στο λιμάνι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kavalapost.gr , «το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019 μπροστά στους εμβρόντητους περαστικούς και τουρίστες, οι οποίοι είδαν το μεγάλο όχημα να διανύει χωρίς οδηγό μια απόσταση περίπου 50 μέτρων πριν καταλήξει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό ήταν σταθμευμένο μπροστά σε κατάστημα το οποίο προμήθευε με εμπορεύματα, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο και το ογκώδες όχημα βρέθηκε στο νερό, όπου άρχισε να επιπλέει, με τα ρεύματα και τον αέρα να το οδηγούν μακριά από την προβλήτα, με αποτέλεσμα να επιστρατευτούν μικρά σκάφη ιδιωτών τα οποία ρυμούλκησαν το φορτηγό μέχρι τον ντόκο, όπου έκανε… «πλαγιοδέτηση» μέχρι να έρθει γερανός να το ανελκύσει.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν ζημιές ούτε σε άλλα οχήματα, αλλά ούτε και σε σκάφη τα οποία ήταν δεμένα στο λιμάνι, ενώ το ευτύχημα είναι ότι δε σημειώθηκε κανείς τραυματισμός».

 

Πηγή: kavalapost.gr