Πολιτική

Χαρά Κεφαλίδου στηρίζει Ανδρέα Λοβέρδο

Με ανακοίνωση της η βουλευτής Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαρά Κεφαλίδου, δηλώνει επισήμως την στήριξη της στον Ανδρέα Λοβέρδο για την προεδρία του κινήματος.

Χαρακτηριστικά τονίζει ότι στην παρούσα συγκυρία το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμενες πολιτικές θέσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.

Εκτός της κας Κεφαλίδου, τον Ανδρέα Λοβάρδο στηρίζουν δημόσια η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η βουλευτής Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

 H ανακοίνωση της Χαράς Κεφαλίδου:

«Στην παρούσα συγκυρία πιστεύω ότι το κόμμα χρειάζεται έναν αρχηγό με εγνωσμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και εκπεφρασμενες πολιτικές θέσεις για την πατρίδα και την παράταξη στην κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι θέσεις μας, οι διαχρονικές κατακτήσεις και διατυπώσεις μας, πρέπει να γίνουν κτήμα όλων και να τεθούν στην υπηρεσία της χώρας, χωρίς να υφαρπάζονται ή να υφίστανται κακομεταχείριση ερήμην μας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτές τις απαιτήσεις καλύτερα από τους άξιους συνυποψηφίους του και γι’ αυτό έχει την υποστήριξή μου.»

Ευχαριστίες Λοβέρδου

Τις ευχαριστίες του για την στήριξη στο πρόσωπο του, εκφράζει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανάρτηση του στα social media δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία του με την Χαρά Κεφαλίδου, την Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο:

Τιμητική ανοικτή στήριξη της υποψηφιότητας μου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής από τους συναδέλφους Βουλευτές Χ. Κεφαλίδου, Ν. Γιαννακοπούλου, Δ. Κωνσταντόπουλο. Τους ευχαριστώ θερμά. Μαζί θα προχωρήσουμε για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα #Andreas