Πολιτική

Χ. Μαμσάκος: «Δηλώνω παρών στις εκλογές του Οκτώβρη»(φωτο)

Την πρώτη του προεκλογική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Δράμας Χρστόδουλος Μαμσάκος.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» μετά από έναν απολογισμό έργου της Δημοτικής Αρχής παρουσίασε τις βασικές αρχές με τις οποίες θα πορευτεί η παράταξη του στις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη ενώ προχώρησε στην παρουσίαση 120 και πλέον συμβούλων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε τη νίκη στον κ. Μαμσάκο ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου ενώ παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλλιπος Αναστασιάδης με την σύζυγο του καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των δήμων του νομού.

Στο πλευρό του κυρίου Μαμσάκου, η σύζυγος του Ρουμπίνη Κουράνου καθώς και τα παιδιά του.

«Δηλώνω παρών στις εκλογές του Οκτώβρη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χριστόδουλος Μαμσάκος στην ομιλία του, η οποία χαρακτηρίστηκε από μηνύματα ενότητας προς τους ψηφοφόρους του Δήμου Δράμας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου απευθύνει χαιρετισμό
Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος στο βήμα

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου(κέντρο) και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με την σύζυγο του