Ενδιαφέροντα

Χ. Τοψίδης: περιοδεύων θίασος με πολλούς μισθοφόρους, η επίσκεψη Μέτιου στη Δράμα

Έντονη κριτική στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και την περιφερειακή αρχή ασκεί με ανακοίνωση της η μείζονα αντιπολίτευση στην περιφέρεια “Περιφερειακή Σύνθεση” και ο επικεφαλής της, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Χαρακτηρίζει την επίσκεψη Μέτιου στη Δράμα ως ένα περιοδεύοντα θίασο με επικεφαλής τον περιφερειάρχη και με πολλούς μισθοφόρους, χωρίς καμία ουσία και χωρίς κανένα όραμα.

Αναφέρει ότι ο κ. Μέτιος και η περιφερειακή αρχή, με πολλές φωτογραφίες και συγχέοντας δημοτικά έργα που ολοκληρώθηκαν, έργα που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης και έργα τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει προσπαθεί να παρουσιάσει μία επίπλαστη και εντελώς αναληθή εικόνα απολογισμού για την διοίκηση της περιφέρειας.

Η ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύνθεσης

Ως επικεφαλής ενός περιοδεύοντος θιάσου με πολλούς μισθοφόρους εμφανίστηκε στην Δράμα ο περιφερειάρχης Χρήστος Μετιος.

Εκεί προσπάθησε με πολλές φωτογραφίες και συγχέοντας δημοτικά έργα που ολοκληρώθηκαν, έργα που βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης, και έργα τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει να παρουσιάσει μία επίπλαστη και εντελώς αναληθή εικόνα απολογισμού για την διοίκηση της περιφέρειας.

Η όλη προσπάθεια δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική.

Πολιτική μόνο με φωτογραφίες και μισόλογα δε γίνεται

Ο περιφερειάρχης, η θητεία του οποίου ταυτίζεται με την χειρότερη περίοδο υποβάθμισης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας προσπαθεί να «πείσει» ότι έχει κάποιον απολογισμό να παρουσιάσει.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Πολιτική μόνο με φωτογραφίες και μισόλογα δε γίνεται.

Σίγουρα έτσι δεν επιτυγχάνεται καμιά ανάπτυξη.

Να μην θυμηθούμε κάτι φωτογραφίες υπηρεσιακών αυτοκινήτων και αιρετών της διοίκησης του περιφερειάρχη έξω από beach bar της Νέας Περάμου…

Κουβέντα για το δρόμο Δράμας – Αμφίπολης

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Χρήστου Μετιου η ΠΕ Δράμας εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη από την Εγνατία οδό και κυρίως χωρίς κανένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση ούτε του Ε61 αλλά ούτε και για την ολοκλήρωση του δρόμου Δράμα – Αμφίπολη.

Ο περιφερειάρχης δε λέει κουβέντα γι’ αυτό.

Ο περιφερειάρχης κατά τη της διάρκεια της θητείας του οποίου το Χιονοδρομικό Κέντρο της Περιφέρειας -αν και μοναδικό- βρίσκεται σε μοναδικό τέλμα δεν έχει τίποτε να πει γι’ αυτό.

Με φωτογραφίες και μισόλογα προσπαθεί να δημιουργήσει μία επίπλαστη εικόνα και να κοροϊδέψει τους πολίτες

Όπως δεν έχει και κανένα όραμα ή καμιά συγκροτημένη πρόταση για το μέλλον της ΠΕ Δράμας.

Με μισόλογα, φωτογραφίες, επισκέψεις σε επιχειρήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει μία επίπλαστη εικόνα και να κοροϊδέψει παραπλανώντας τους πολίτες.

Η αλήθεια είναι ότι οι πολίτες της Δράμας είναι αποφασισμένοι και η προσπάθεια του Περιφερειάρχη θα πέσει στο κενό.

Η παράταξη μας αποτελώντας εγγύηση για το μέλλον και της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της ΑΜΘ είναι εκείνη που θα οδηγήσει την περιοχή σε ένα καλύτερο μέλλον.

Παρεμπιπτόντως ο περιφερειάρχης θα έπρεπε να έχει το πολιτικό σθένος και την ευπρέπεια να πει ότι τα ακριβή αντίγραφα της Νίκης της Σαμοθράκης αποτελούν ιδέα του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη η οποία υλοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του πρώην αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη.

Ούτε καν αυτό το σημείο της ευπρέπειας δεν δικαιολόγησε με την παρουσία του.