Πολιτική

1.800.000 ευρώ για το LEADER Δράμας με παρέμβαση Μπλούχου

Με προσωπική παρέμβαση του βουλευτή Ν.Δ Δράμας Κωνσταντίνου Μπλούχου, εγκρίθηκε νέα υπερδέσμευση ποσού, ύψους 1.800.000 ευρώ για το τοπικό πρόγραμμα LEADER. Πρόκειται για χρήματα, τα οποία θα δοθούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δράμα και σίγουρα θα βοηθήσουν στην τοπική ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε Γιώργος Παπαδόπουλος με δημόσια επιστολή του ευχαριστεί τον βουλευτή Δράμας για την παρέμβαση του.

 Έγκριση νέας υπερδέσμευσης 1.800.000 ευρώ

Με την παρούσα επιστολή, ως πρόεδρος της “Αναπτυξιακής Δράμας ΑΕ”, εκπροσωπώντας τόσο το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας όσο και τον υπηρεσιακό της πυρήνα, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, τον κυβερνητικό βουλευτή κύριο Κωνσταντίνο Μπλούχο για την καθοριστική συμβολή του, καθώς με προσωπική του παρέμβαση εγκρίνεται νέα υπερδέσμευση ύψους 1.800.000 ευρώ για το τοπικό πρόγραμμα LEADER.
Σε πρόσφατη συνάντησή μου με τον βουλευτή, του έθεσα το αίτημα της “Αναπτυξιακής Δράμας” για την ανάγκη έγκρισης επιπλέον υπερδέσμευσης, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις των δήμων για την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών έργων.

Με τη σημερινή κοινοποίηση του έγγραφου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποιείται η ικανοποίηση πλήρως του αιτήματός μας.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη η οποία θα συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας, μέσα από χρηματικά ποσά που θα δοθούν για επενδύσεις στους δήμους του νομού μας.