Πολιτική

100 νέες θέσεις στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α Παρανεστίου με μοριοδότηση εντοπιότητας – Ανακοίνωση Κωνσταντίνου Μπλούχου

100 θέσεις μόνιμου προσωπικού πρόκειται να προκηρυχτούν  τις επόμενες ημέρες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών Παρανεστίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτού Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, οι προσλήψεις θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ και με ειδική μοριοδότηση για τους Δραμινούς υποψηφίους.

 

Η ανακοίνωση του βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπλούχου

«Αναγγελία πρόσληψης προσωπικού ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Δράμας»

 Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και των ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας που έχουμε με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και προσωπικά με τον υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είμαστε σε θέση να αναγγείλουμε ότι, τις επόμενες ημέρες επίκειται προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου Δράμας.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε ότι οι θέσεις είναι εκατό (100) και η πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες του Α.Σ.Ε.Π., με ειδική μοριοδότηση εντοπιότητας για τους Δραμινούς υποψηφίους.

Είχαμε επισκεφθεί πολλάκις τις εγκαταστάσεις του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και γίναμε κοινωνοί όλων των θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα της δομής αυτής. Προέβημεν σε σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την αναβάθμιση της δομής ασύλου που λειτουργεί στους χώρους ΠΡΟΚΕΚΑ.

Βρήκαμε ευήκοα ώτα, ειδικά στις επαφές μας με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, κάνοντας προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά το τεράστιο πρόβλημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.