Life

20 κάδοι ιματισμού – υποδημάτων στον Δήμο Δράμας

20 κάδοι απόρριψης ιματισμού τοποθετούνται στον Δήμο Δράμας μέχρι τέλος Μαΐου. Στους κάδους θα έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να ρίχνουν ρούχα, υφάσματα και παπούτσια, τα οποία θα συλλέγει η ιδιωτική εταιρεία, η οποία και θα έχει την ευθύνη της τοποθέτησης των κάδων αλλά και της διαχείρισης των συγκεκριμένων απορριμμάτων.

«Το όφελος του Δήμου Δράμας είναι μεγάλο και προκύπτει από την σημαντική μείωση των απορριμμάτων που ο Δήμος Δράμας στέλνει στο ΧΥΤΥ των Σερρών» ανέφερε σε συνέντευξη του στον ALPHA NEWS 95,5 o αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης.

Ο κ. Κυριακίδης σημείωσε ότι αν το πρόγραμμα αυτό «περπατήσει» στη Δράμα, υπάρχει η σκέψη να τοποθετηθούν και άλλοι 20 κάδοι στον Δήμο ενώ η ιδιωτική εταιρεία θα δίνει στον Δήμο κάθε χρόνο 30 δωροεπιταγές των 10 ευρώ, τις οποίες ο Δήμος με την σειρά του θα δίνει σε δημότες.

Οι πρώτοι 20 κάδοι θα τοποθετηθούν σε σημεία του Δήμου προκειμένου να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα, περισσότεροι Δημότες, αλλά και στην Χωριστή και τον Ξηροπόταμο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Χρήστου Κυριακίδη στον ALPHA NEWS 95,5: