Κοινωνία

43χρονος αλλοδαπός, αυτός που εξαπάτησε την 82χρονη από τη Δράμα και της έκλεψε 20.000

Ένας 43χρονος αλλοδαπός είναι αυτός που εξαπάτησε την 82χρονη γυναίκα από τη Δράμα με το πρόσχημα σοβαρού τραυματισμού της κόρης της σε τροχαίο ατύχημα,  και της έκλεψε 20.000 ευρώ.

Όπως μας ενημερώνει η αστυνομία με ανακοίνωση της, ο 43χρονος δράστης και οι συνεργοί του, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα σοβαρού τραυματισμού συγγενικού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, εκτός από την 82χρονη, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν άλλους 6 πολίτες.

Σε βάρος του δράστη, καθώς και σε δύο (2) ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Συνολικά σε έξι περιπτώσεις οι απατηλές προθέσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές, ενώ σε μία περίπτωση οι δράστες κατάφεραν να εξαπατήσουν την 82χρονη από τη Δράμα, πείθοντας την να παραδώσει στον 43χρονο, ο οποίος μετέβη στην οικία της, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της σπείρας.