Life

5.390 rapid test προμηθεύεται ο Δήμος Παγγαίου – Συνέντευξη του αντιδημάρχου Χ. Μποσμπότη

Στην ουσιαστική αυτή κίνηση του Δήμου Παγγαίου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5 που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Άρης Γκέρτας και Ρένα Γιουλβάνη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου, Χρήστος Μποσμπότης.

Ο κ. Μποσμπότης ενημέρωσε του πολίτες για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παγγαίου να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια 5.390 rapid test (test αντιγόνων)  κόστους 40.000€, προκειμένου να τα διαθέσει  στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης για να καλυφτούν οι ανάγκες ιχνηλάτισης των κατοίκων του Δήμου.

 

Συγκέντρωση τροφίμων – Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο φέτος τα Χριστούγεννα

Ο Αντιδήμαρχος απάντησε και για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων.

Με κεντρικό του σύνθημα “Κανένα γιορτινό τραπέζι άδειο φέτος τα Χριστούγεννα!!!” ο Δήμος Παγγαίου ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων προκειμένου να ενισχυθούν τις ημερών των γιορτών, οικογένειες και συνάνθρωποι μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από την Φιλόπτωχο και την δράση ΠΑΓΓΑΙΟΥ “ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ” με μια δωρεά. Παράλληλα υπάρχουν λογαριασμοί τραπεζών, στους οποίους θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση με αυτόν τον τρόπο.

Ακούστε παρακάτω την συνέντευξη του Αντιδημάρχου Παγγαίου Χρήστου Μποσμπότη: