Πολιτική

6,12 εκ. στο Δοξάτο – Κ. Μπλούχος: δίπλα σε κάθε τοπική κοινωνία η κυβέρνηση

Μικρά και μεγάλα προβλήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Δοξάτου παίρνουν το δρόμο της επίλυσης τους, μετά την έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών μιας γενναίας χρηματοδότησης ύψους 6,12 εκατομμυρίων € για βελτίωση της βατότητας του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δοξάτου Δράμας.

Της έγκρισης της απόφασης του Υπουργείου, προηγήθηκε μια καλά οργανωμένη προσπάθεια των υπηρεσιακών και αυτοδιοικητικών παραγόντων του Δήμου σε στενή συνεργασία με τον κυβερνητικό βουλευτή Δράμας κ. Μπλούχο Κωνσταντίνο, ο οποίος με την ανακοίνωση της απόφασης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση του.

Το σημαντικό αυτό έργο για την περιοχή, έρχεται να επιλύσει σοβαρά προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες μας.  Ένα έργο ενταγμένο στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο εξασφαλίζεται μέσα από συνολικό προϋπολογισμό 40,17 εκατομμυρίων € που διατέθηκαν στον Άξονα Προτεραιότητας “Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών.

Κ. Μπλούχος: Είμαστε χαρούμενοι- η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη άοκνα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τοπική κοινωνία

Ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος σε δήλωση του τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη άοκνα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε τοπική κοινωνία.  Επιβραβεύεται η προτεραιοποίηση των στόχων από πλευράς του Δήμου Δοξάτου, στόχων οι οποίοι  θα έχουν ουσιαστικό αποτύπωμα στον τόπο μας.

Ευελπιστούμε σε ανάλογη ανταπόκριση ως προς την ταχύτητα των εντάξεων που αφορούν σε σημαντικούς στόχους, σε όλους τους Δήμους του Νομού μας».