Υγεία

7 νέοι γιατροί στο νοσοκομείο Δράμας – Η ανάρτηση Μπλούχου

Επτά νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού προκηρύχτηκαν για το νοσοκομείο Δράμας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του ιδρύματος, η οποία δυναμώνει τον ευαίσθητο χώρο της υγείας στο νομό μας.

Γίνεται πράξη η Μονάδας Χημειοθεραπείας στο νοσοκομείο Δράμας

Μεταξύ των θέσεων διακρίνεται αυτή του Επιμελητή Α Παθολογικής Ογκολογίας για το τμήμα Χημειοθεραπείας.

Λίγους μήνες μετά την τροποποίηση του κανονισμού του νοσοκομείου Δράμας(ΦΕΚ της 22ας Δεκεμβρίου 2021) με την οποία άνοιξε ουσιαστικά ο δρόμος για την σύσταση Μονάδας Χημειοθεραπείας, η δημιουργία της στο νοσοκομείο Δράμας φαίνεται πως γίνεται πράξη.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπλούχου

Την ανακοίνωση της προκήρυξης έκανε ο βουλευτής Δράμας Κωνσταντίνος Μπλούχος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb :

Ακόμη μια προκήρυξη θέσεων ιατρικού προσωπικού για το νοσοκομείο μας.

7 στον αριθμό. Είναι πολύ σημαντικό να παλεύεις. Και να απαντάς στις θρηνητικές εικασίες με το αποτέλεσμα του αγώνα σου.

Φίλη συμπολίτισσα και φίλε συμπολίτη…

Με ψήφισες όχι για να βγαίνω φωτογραφίες ή για να καμώνομαι κάτι που δεν είμαι. Με ψήφισες για να παλέψω μαζί σου.

Και σ’ ό,τι είναι μπορετό, να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

Κι ένα από τα όνειρα αφορούσε το νοσοκομείο μας.

Ιδού οι νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού…

Κι ας έβγαινε ο κάθε ιδιοτελής αλαφρόμυαλος διατυμπανίζοντας «παρόλες» για το νοσοκομείο που «κλείνει», για το προσωπικό που δεν υπάρχει.

Θέλω όμως φίλη συμπολίτισσα και φίλε συμπολίτη να σταθείς λίγο σ’ εκείνη τη θέση που προκηρύσσεται για τις χημειοθεραπείες.

Πρόπερσι ανοίξαμε τακτικό εξωτερικό ιατρείο για τους καρκινοπαθείς. Πριν 8 μήνες δρομολογήθηκε το Ογκολογικό τμήμα. Πλέον έρχονται οι προς πλήρωσιν ιατρικές θέσεις.

Πώς το είχε πει εκείνος ο λογοτέχνης; Ο δρόμος για τον παράδεισο είναι φτιαγμένος με μικρά, διακριτικά κι ανεπαίσθητα βήματα…

Είμαι χαρούμενος φίλες και φίλοι. Σας ευχαριστώ όλες κι όλους. Πιο πολύ όμως ευχαριστώ την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα άξια στελέχη της. Που ξέρουν να αφουγκράζονται. Και ν’ αγαπούν την πατρίδα.