Life

770 κιλά τρόφιμα απο μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών για την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας

Επτακόσια εβδομήντα κιλά συσκευασμένα τρόφιμα συγκέντρωσαν μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της πόλης, τα οποία διέθεσαν στην Τράπεζα Τροφίμων της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.
Η Τράπεζα Τροφίμων υλοποιεί την δράση «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ» και στο πλαίσιο αυτό κάθε χρόνο καλεί τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης να συμμετέχουν στη δράση.

Φέτος συμμετείχαν τα νηπιαγωγεία 4ο , 13ο , 17ο, Καλλιφύτου, Ν. Αμισού και τα δημοτικά 6ο , 9ο , 10ο , 13ο , Καλλιφύτου, Νέας Αμισού.
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου τα παιδιά του 9ου και 10 δημοτικού σχολείου Δράμας επισκέφθηκαν την Τράπεζα Τροφίμων Δράμας, μοίρασαν τα δέματα στους ωφελούμενους, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι-κουίζ αναφορικά με
την σπατάλη και την ορθή διαχείριση των τροφίμων, ενώ έψαλλαν τα κάλαντα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κυριών καθώς και στην ομάδα δημιουργικής απασχόλησης της τρίτης ηλικίας.
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου επισκέφτηκαν την Τράπεζα Τροφίμων τα παιδιά του 6ου δημοτικού σχολείου, προκειμένου να διανείμουν σε ωφελούμενους δέματα με κρέας.