Κοινωνία

84 tablet έδωσε ο Δήμος Παρανεστίου σε μαθητές και μαθήτριες του Δήμου

84 Tablet παρέδωσε ο Δήμος Παρανεστίου στους μαθητές των Γυμνασίων-Λυκείων , Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δήμου και έτσι διευρύνονται και καλύπτονται ανάγκες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που προέκυψαν λόγω του κορωνοϊού.

«Το τεχνολογικό αυτό άλμα στο Δήμο Παρανεστίου, φέρνει τους νεαρούς και νεαρές συνδημότισσες και συνδημότες στις ίδιες παροχές και συνθήκες που παρέχει το κράτος προς τους πολίτες του σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας μας» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου.

Η ανάρτηση στα social media

Μια ημέρα γεμάτη Tablet!

Είναι μια μέρα, όπου η τεχνολογία δημιουργεί χαρά και νέες προϋποθέσεις μάθησης.

Οι μαθητές των Γυμνασίων-Λυκείων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δήμου Παρανεστίου είναι από σήμερα αποδέκτες των Tablet που παραδόθηκαν από τη Δημοτική αρχή στα σχολεία.

Οι μαθητές ενθουσιασμένοι με την παροχή αυτή ,θα διευρύνουν και διευκολύνουν τους μαθησιακούς τους ορίζοντες.

Συνολικά παραδόθηκαν 84 συσκευές στους μαθητές μας και έτσι διευρύνονται και καλύπτονται ανάγκες σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που προέκυψαν λόγω του κορωνοϊού.

Το τεχνολογικό αυτό άλμα στο Δήμο Παρανεστίου, φέρνει τους νεαρούς και νεαρές μας συνδημότισσες και συνδημότες στις ίδιες παροχές και συνθήκες που παρέχει το κράτος προς τους πολίτες του σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας μας.