Sports

Σε κλίμα αισιοδοξίας έκοψε την βασιλόπιτα του ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης

Την βασιλόπιτα του έκοψε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων Προσοτσάνης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαράντης Χατζηκυριακίδης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Ευαγγελία Σωτηριάδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Ηλιάδης.

Ευχή όλων να είναι η νέα χρόνια, “μια χρονιά χωρίς αθλητικά ατυχήματα”.

Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του Α.Ο Προσοτσανης αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Δηλώσεις για τους στόχους του Ομίλου κατά τη νέα περίοδο παραχώρησαν στον ALPHA NEWS 95,5 και την ιστοσελίδα alpha-news.gr ο πρόεδρος του Α.Ο Προσοτσάνης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος, πρώην αντιδήμαρχος Προσοτσάνης και εκπρόσωπος της ομοσπονδίας χειροσφαίρισης Ελλάδος Μιχάλης Ηλιαδης.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Προσοτσάνης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Αισιόδοξος για την πορεία του Ομίλου τη νέα χρονιά, ο κ. Παπαδόπουλος αφού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και στις σημαντικές επιτυχίες των ομάδων, εκτίμησε ότι με το κέφι που διακρίνει διοίκηση, προπονητές και αθλητές, ο Α.Ο. Προσοτσάνης θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία.

Ακούστε παρακάτω την δήλωση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου:

https://youtu.be/2_Zsmc9t-iU

Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Προσοτσάνης και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Μιχάλης Ηλιάδης

Στην μεγάλη συνεισφορά του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης αλλά και όλων των ομάδων του Δήμου στην τουριστική αναβάθμιση της περιοχής, αναφέρθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του Α.Ο.Προσοτσάνης Μιχάλης Ηλιάδης.

Ακούστε παρακάτω την δήλωση του Μιχάλη Ηλιάδη:

https://youtu.be/WL0rQCT6r5Y

ALPHA NEWS 95,5 – alpha-news.gr