Sports

Δόξα Δράμας: Έκλεισε οριστικά η συμφωνία με τους Κύπριους Επενδυτές

Με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η συμφωνία με τους Κύπριους Επενδυτές έκλεισε οριστικά και πλέον εξελίσσεται ομαλά.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία και τους εκπροσώπους της, παρά μόνον ότι οι νέοι επενδυτές θα προχωρήσουν σύντομα  στην επίσημη παρουσίαση του επενδυτικού και ποδοσφαιρικού τους πλάνου.

Η ανακοίνωση

Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενη ανακοίνωσή μας, είχε επέλθει προ ημερών καταρχήν συμφωνία με κυπριακή εταιρία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους μας ότι η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά, μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα.

Πολύ σύντομα θα γίνει επίσημη παρουσίαση του επενδυτικού και ποδοσφαιρικού πλάνου των νέων επενδυτών, αφού αφενός ετοιμάζεται το νέο ποδοσφαιρικό ρόστερ και αφετέρου ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Εκ της Διοικήσεως της ΠΑΕ Δόξα Δράμας