Sports

Bianco Monte Δράμα 1986: το μυαλό όλων στη ρεβάνς

Το μυαλό όλων στη Δράμα είναι στον επαναληπτικό αγώνα του Bianco Monte Δράμα 1986 με αντίπαλο την HC Victor στη Ρωσία.

Δεδομένα, οι Δραμινοί έχουν δύσκολο έργο, καθώς το 39-41, σκορ με το οποίο έχασαν στο Κραχτίδη, δυσκολεύει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες της Δραμινής ομάδας χάντμπολ, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό, όμως σε τόσο υψηλό επίπεδο οι επιτυχίες απαιτούν πλήρη συγκέντρωση και ελάχιστο αριθμό λαθών, όπως αναφέρει και η ομάδα στην ανακοίνωση της.

Οι αθλητές του Bianco Monte Δράμα 1986 κατάφεραν να ακολουθήσουν τη ρωσική HC Victor σε επιθετικό επίπεδο, όμως δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους παίχτες της, στην άμυνα, ούτε να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Απομένει μια εβδομάδα για τη ρεβάνς στη Ρωσία και το τεχνικό επιτελείο με τους παίχτες έχουν τον χρόνο για να διορθώσουν λάθη και να βελτιώσουν την παρουσία τους για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

Στο παιχνίδι με τη HC Victor για ακόμη μια φορά ήταν συγκινητική η παρουσία του φιλάθλου κόσμου της ομάδας. Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη στην προσπάθεια των παιχτών της ομάδας μας, αναφέρει η Bianco Monte Δράμα 1986 σε ανακοίνωση της.