Χωρίς κατηγορία

Eγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ»

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Δράμας και επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλος Μαμσάκος, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καθώς και του συμβούλους Κοινοτήτων.

Η ΔΡΑΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ…

Στην αρχή της ομιλίας του ο Χριστόδουλος Μαμσάκος, ζήτησε να τηρηθεί 1 λεπτού σιγή για τα θύματα των πρόσφατων καταστροφών στη Θεσσαλία.

” Οι στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας είναι πολύ δύσκολες. Ήρθα σε επικοινωνία με συναδέλφους μου Δημάρχους από τη Θεσσαλία και έχω αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη αυτών των ανθρώπων ” υπογράμμισε.

Ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο της δημοτικής αρχής.

Όπως τόνισε:

«Η πρόοδος που συντελείται σε όλους τους τομείς είναι ορατή από τον καθένα και κανένας δεν μπορεί να την αρνηθεί.

Η Δράμα αλλάζει μέρα με την μέρα.

Με μεγάλα έργα υποδομών που ολοκληρώθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί, με δράσεις και παρεμβάσεις ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για εμβληματικά έργα στους τομείς βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος και ψηφιακού μετασχηματισμού , με καθημερινές αστικές παρεμβάσεις, με πολλές νέες σχολικές και αθλητικές υποδομές , με έργα και προγράμματα πολιτισμού, με πολιτικές ευαισθησίας και κοινωνικής συμμετοχής , το παρόν αλλά και το μέλλον της Δράμας έχει πια πολύ γερές βάσεις.

Ήταν ένα αγώνας δρόμου για όλους μας, μια μάχη με την καθημερινότητα της πόλης για να κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών. Εάν δεν υπήρχαν οι βασικές υποδομές σήμερα, δεν θα ήταν δυνατό να προχωρήσουμε στα έργα ανάπτυξης που δημιούργησαν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Σε αυτή τη μάχη δεν ήμουν όμως μόνος είχα δίπλα μου τους συνεργάτες μου αλλά και εσάς τους συμπολίτες μου.»

ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ

Καταλήγοντας ο Χριστόδουλος Μαμσάκος έστειλε το μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ για το κοινό όραμα:

«Το πόσο ψηλά θα φτάσει η πόλη μας τελικά είναι θέμα όλων μας και έχουμε τη δύναμη αν όλοι δράσουμε ενωτικά προς ένα κοινό στόχο να την φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.

Με όλα αυτά που δρομολογήσαμε η Δράμα αλλάζει σελίδα.

Ας ενωθούμε ως μια συνεκτική δύναμη, δεσμευμένοι από ένα κοινό όραμα για μια όμορφη, δυνατή και βιώσιμη πόλη.

Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πόλη που είμαστε περήφανοι, μια πόλη που στέκεται ψηλά ως λαμπρό παράδειγμα ενότητας και προόδου.

Ας δημιουργήσουμε την Δράμα της Ανάπτυξης, με τη συνεργασία όλων των φορέων. ́ ́Όταν είμαστε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.

Μια πόλη με ενότητα είναι μια πόλη με μέλλον.

 

Από το Γραφείο Τύπου