Πολιτισμός

O πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Σωκράτης Μποζούδης μιλά στον ALPHA NEWS 95,5

Ο περιφερειακός ρόλος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου(ΔΗΠΕΘΕ) Καβάλας φαίνεται πως πρόκειται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς στόχους της νέας διοίκησης του, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

“Άνοιγμα” του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στην Περιφέρεια

Το “άνοιγμα” του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε ο πρόεδρος του, Σωκράτης Μποζούδης, στο πλαίσιο συνέντευξης του στην πρωινή εκπομπή του ALPHA NEWS 95,5.

Ο κ. Μποζούδης ανέφερε ότι το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας –  αν και μέχρι σήμερα είχε πολύ καλή παρουσία σε αρκετές πόλεις εκτός Καβάλας όπως π.χ. στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη αλλά και την Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη όπου  ανέβασε παραστάσεις κατά το παρελθόν – πρόκειται να “ανοίξει” ακόμη περισσότερο την δράση του στην περιφέρεια.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανέβουν παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και στη Δράμα, μέσα στη χρονιά

Στη συνέντευξη του ο κ. Μποζούδης  ανέφερε ότι αυτό το βήμα στην κατεύθυνση αναβάθμισης του περιφερειακού ρόλου του ΔΗΠΕΘΕ αποτελεί πρόθεση του ίδιου προσωπικά, του νέου Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη αλλά και της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, η οποία σε μια πρόσφατη συνάντηση στελεχών όλων των ΔΗΠΕΘΕ της χώρας πρότεινε αυτήν την προσέγγιση.

Παρακολουθείστε στον παρακάτω σύνδεσμο ολόκληρη τη συνέντευξη του προέδρου Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Σωκράτη Μποζούδη στον ALPHA NEWS 95,5 μέσω της σελίδας του ραδιοφώνου στο fb:

https://www.facebook.com/alphanews.dramas.73

ALPHA NEWS 95,5