Πολιτική

Η σύνθεση της νέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δράμας – Γραμματέας η Πάττυ Κωνσταντινίδου

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας του ΠΑΣΟΚ.

Γραμματέας εξελέγη η κα Πάττυ Κωνσταντινίδου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος τη διαδικασία επόπτευαν τα μέλη της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Ζιμπίδης Γιώργος και Χαρίσκου Χριστιάννα

Η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Δράμας, έχει ως εξής:

Γραμματέας : Κωνσταντινίδου Πάττυ

Αναπληρωτής Γραμματέας: Παπαδόπουλος Πάρης

Υπεύθυνος ΜΜΕ και Επικοινωνίας: Βαμβακίδου Μαίρη

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Λαζαρίδης Τρύφων

Τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ανέλαβαν τους παρακάτω τομείς:

Κυριαζής Τάσος : Συνδικαλιστικό – Αν. Οργανωτικού

Πασταλτζίδης Μίλτος: Αν.  Οργανωτικού

Καρσανίδου Σοφία : Νομική Στήριξη

Νταλίδου Μαρία: Οικονομικά και Αθλητισμός

Ψαρράς Παναγιώτης : Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ποιότητα Ζωής, Περιβάλλον

Καγκελίδης Αλέξανδρος: Υγείας, Αγροτικά θέματα

Ηλιάδου Ελένη : Νεολαία, Παιδεία

Η 1ησυνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ  ΚΙΝΑΛ αποτέλεσε το τελικό στάδιο μιας μακράς δημοκρατικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε με τη σύστασή της σε σώμα και το πρώτο βήμα της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της Δράμας. Η νέα ΝΕ είναι έτοιμη και ενωμένη να βρει ξανά τους δεσμούς της με την τοπική κοινωνία και να χτίσει σχέση εμπιστοσύνης με το Δραμινό Λαό.

Σήμερα 26 χρόνια μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, έχουμε την ανεπανάληπτη κληρονομιά του να μας καθοδηγεί σε κάθε προσπάθεια για μια Ελλάδα δικαιοσύνης και ελπίδας. Τώρα πια και οι Δραμινοί είδαν τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, και θυμούνται πώς ήταν η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγα χρόνια, ενώ γνωρίζουν και το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, απέναντι στις δύο αποτυχημένες πολιτικές επιλογές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοδοξεί να γίνει ένας τρίτος αξιόπιστος, εναλλακτικός πόλος, δίνοντας στη συζήτηση αξιακά και προγραμματικά χαρακτηριστικά, κι όχι προσχηματικά.

Για αυτό ζητάμε από τους Δραμινούς να αξιολογήσουν και ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και είμαστε έτοιμοι σαν νέα Νομαρχιακή Επιτροπή να τους πείσουμε.