Εκλογές 2019

Μέτιος και Πέτροβιτς “δώσαν τα χέρια” και κατεβαίνουν μαζί

Αποσύρθηκε από την “κούρσα” των περιφερειακών εκλογών ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, μέχρι πρότινος υποψήφιος για την περιφέρεια.

Με κοινή δήλωση, με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους και την από κοινού κάθοδο τους – φυσικά με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον κ. Μέτιο.

Η συμπόρευση των δύο ανδρών ήταν αναμενόμενη αφού το τελευταίο διάστημα συζητιόνταν έντονα στο παρασκήνιο της προεκλογικής περιόδου.

 Κοινή δήλωση Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου – Αντιπεριφερειάρχη Έβρου και αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ Δημήτρη Πέτροβιτς

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη.

Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».